Psychofysieke training Rots & Water gastsprekers vergadering 15 mei

Psychofysieke training Rots & Water  Een speciale training die wordt gepresenteerd door Nathalie Nuy en Rosalie van der Bok.  “Tijdens de Adviesraad op 15 mei, gaan wij spreken over de Psychofysieke training Rots & Water. Deze training richt zich op de ontwikkeling van sociale competenties, het voorkomen en aanpakken van pesten, weer... Lees dit artikel »

Inschrijven nieuwsbrief


Als u hier uw e-mail adres invult, dan wordt u op de hoogte gehouden over wat wij doen! U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.
Wij gebruiken uw e-mailadres alléén voor het verzenden van de nieuwsbrief ASDGO. En wij delen uw gegevens met niemand. Nu niet en nooit niet.

Openbare vergadering ASDGO

19 juni 2018 · 19:30 uur

Meer informatie volgt... Bekijk vergadering »

Over de Adviesraad

De primaire doelstelling van de adviesraad is om het college van B&W en de gemeenteraad van de gemeente Goeree-Overflakkee, gevraagd en ongevraagd, te adviseren over zaken die het sociale domein aangaan. De leden zijn positief kritisch ingesteld, signaleren problemen en denken mee over oplossingen. Zo nodig roepen ze (ervaring)deskundigen bij elkaar voor achtergrondinformatie en praktijkervaringen.

De Adviesraad bestudeert de (ontwerp) beleidsplannen van de gemeente op het gebied van het sociaal domein en geeft hierop haar visie. Zij volgt de werkwijze van de gemeente kritisch en geeft zo nodig een ongevraagd advies af. Verder houdt zij nauw contact met de mensen welke afhankelijk zijn van de wetgeving die valt onder het sociaal domein. De ASDGO behartigt geen individuele belangen.


Lees meer »